huurhuisveiling.nl
Adverteren bij DaisyconAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisyconhuurwoningen.orgAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisycon

 

Hier onder vindt u meer informatie over het gratis verhuren van uw woning op Huurhuisveiling.nl

Heeft u begeleiding nodig voor de verhuur van uw woning? Tegen een interessant tarief van €49,-- zorgt Huurhuisveiling.nl ervoor dat uw woning succesvol wordt verhuurd. Klik hier voor meer informatie over onze verhuurbegeleiding. 

Registreren
Om uw woning aan te melden op Huurhuisveiling.nl dient u zich eerst te registreren op onze website. Dit kan onder het kopje "Gratis inschrijven" . Vul hier uw persoonlijke gegevens in. U ontvangt daarna een bevestigingsmail van uw inschrijving.

Woning aanmelden
Nadat u zich heeft ingeschreven kunt u via de knop ‘'huizen toevoegen'' uw woning toevoegen. Vul hier zo volledig mogelijk de gegevens van uw woning in. Geef ook aan of u bezichtigingen op afspraak wilt of geef aan wanneer de open dag zal plaatsvinden, wanneer de veiling gestart kan worden en hoelang de veiling duurt. Geadviseerd wordt de open dag in het weekend plaats te laten vinden, hierdoor heeft u meer kans dat geïnteresseerde uw woning bezoeken.

Huurprijs/Startbod
Geadviseerd wordt om de huurprijs/startbod van uw woning lager in te zetten dan de huurprijs die u werkelijk in gedachten heeft. Door de huurprijs/startbod lager in te zetten wordt het aantrekkelijker voor de bieders om een bod te plaatsen en ontvangt u meer reacties op uw woning.

Foto's toevoegen
Op deze pagina kunt u 5 foto's toevoegen van uw woning. Indien u meer foto's wilt toevoegen kan dit tegen betaling.

Omschrijving/indeling van de woning
Verder kunt u een omschrijving/indeling van de woning beschrijven in het daarvoor bestemde tekst vak.

Open dag
Indien u ervoor kiest om een open dag te organiseren, kunt u dit aangeven op de website. Op deze dag(en) kunnen geïnteresseerde uw woning bezichtigen, zodat zij een goede indruk kunnen krijgen van de woning. Na deze open dag(en) zal op de opgegeven datum de veiling starten.

Veiling/Biedingen
De woningen worden geveild per opbod. De biedingen zullen in stappen van minimaal 5 euro en maximaal 50 euro per keer bedragen. Het eind bod zal de huurprijs per maand bedragen.

Einde veiling
Als er in de laatste minuut nog een bod plaats vindt, dan zal de veiling verlengd worden met 15 minuten. Als er binnen de verlengde 15 minuten weer in de laatste minuut geboden word dan zal de veiling weer worden verlengt met 15 minuten en zo verder. Indien er in de laatste minuut niet word geboden dan heeft de hoogste bieder de veiling gewonnen.

Hoogste bieder van de veiling
Na het einde van de veiling is er een hoogste bieder. De gegevens van de hoogste bieder worden naar u doorgestuurd. U kunt contact opnemen met de hoogste bieder om te bepalen of deze geschikt is voor de woning.

Woning verhuren
U als aanbieder van de woning handelt zelf de verhuur van de woning af.

Uw woning extra laten opvallen
U kunt uw woning extra laten opvallen door bijvoorbeeld uw woning als Veiling van de week of als Woning in beeld te plaatsen. Of u kunt extra foto's toevoegen aan uw woning, zodat woningzoekers een beter beeld kunnen krijgen van uw woning. Dit kunt u doen via uw woning overzicht en ga dan naar Bewerk, onderaan vindt u de mogelijkheden om uw woning op te laten vallen.

Gratis uw woning op laten vallen? Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter. Stuur ons een email naar info@huurhuisveiling.nl met als onderwerp: Like of Follow, zet in de email uw account naam van Facebook of Twitter en het adres van de woning die u wilt verhuren en wij zenden u een Actiecode om uw woning gratis te laten opvallen.


Klik hier om u gratis in te schrijven en uw woning zonder kosten te verhuren.

© 2017 - Huurhuisveiling.nl alle rechten voorbehouden
Developed by Part-IT