huurhuisveiling.nl
Adverteren bij DaisyconAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisyconhuurwoningen.orgAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisycon

 

Benieuwd hoe Huurhuisveiling.nl werkt?

Hier onder vindt u meer informatie over het huren van een woning via Huurhuisveiling.nl

Registreren
Om te bieden op huurwoningen dient u zich eerst te registreren op onze website.
Dit kan onder het kopje "gratis inschrijven" . Vul hier uw persoonlijke gegevens in. U ontvangt daarna een bevestigingsmail van uw inschrijving.

Open dag/Bezichtiging op afspraak
Indien de verhuurder ervoor kiest om een open dag te organiseren, zal er voordat de woning geveild wordt een open dag plaatsvinden. Tijdens de open dag kunt u de woning bezichtigen. Na de open dag start de veiling van de woning. Tevens is het mogelijk om de woning te bezichtigen op afspraak. Om de woning te bezichtigen kunt u met de verhuurder contact opnemen.

Bieden
Als u zich heeft ingeschreven dan kunt u mee bieden op huurwoningen die op dat moment worden geveild. De woningen worden geveild per opbod. De biedingen zullen in stappen van minimaal 5 euro en maximaal 50 euro per keer bedragen. Het hoogste bod zal de huurprijs per maand bedragen.

Einde veiling
Als er in de laatste minuut nog een bod plaats vind, dan zal de veiling verlengd worden met 15 minuten. Als er binnen de verlengde 15 minuten weer in de laatste minuut geboden word dan zal de veiling weer worden verlengd met 15 minuten en zo verder. Indien er in de laatste minuut niet word geboden dan heeft de hoogste bieder de veiling gewonnen.

Hoogste bieder van de veiling
Indien u de hoogste bieder bent van de veiling dan worden uw contact gegevens doorgestuurd naar de aanbieder van de woning. De aanbieder van de woning bepaald zelf of hij/zij akkoord gaat met de huurprijs per maand. Ook bepaald de aanbieder van de woning of degene die de hoogste bieder is van de veiling geschikt is om zijn/haar woning te huren. Indien de aanbieder akkoord gaat met uw bod zal hij/zij contact met u opnemen.

Woning huren
Zoals aangegeven zal de aanbieder van de woning contact opnemen met de hoogste bieder van de veiling. De aanbieder handelt zelf de verhuur van de woning verder af, zonder tussenkomst van Huurhuisveiling.nl.


Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.


© 2017 - Huurhuisveiling.nl alle rechten voorbehouden
Developed by Part-IT