huurhuisveiling.nl
Adverteren bij DaisyconAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisyconhuurwoningen.orgAdverteren bij DaisyconAdverteren bij Daisycon

 

Uw woning of  kamer tijdelijk of voor langere periode verhuren?
Huurhuisveiling.nl helpt u graag bij dit traject. Bij het verhuren van uw woning of kamer loopt u vaak tegen situaties aan die voor u vaak nog onbekend zijn. Met onze kennis, ervaring en netwerk begeleiden wij u door dit traject en zorgen wij voor een geslaagde verhuur van uw woning of kamer.

Wat doet Huurhuisveiling.nl voor u?
Wij bieden u een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden van de verhuur van uw woning of kamer en een advies voor de huurprijs.
Wij plaatsen uw woning of kamer op onze website www.huurhuisveiling.nl en op diverse andere websites om uw woning/kamer nog beter onder de aandacht te brengen.
Wij gaan voor u actief op zoek naar een geschikte huurder.
Wij verzorgen voor u de bezichtiging van een potentiële huurder.
Wij stellen de geschikte kandidaat aan u voor, zodat u kunt bepalen of de voorgestelde kandidaat ook voldoet aan uw eisen en de woning/kamer mag huren.
Tenslotte zorgen wij voor het opstellen van een huurcontract en de verder afhandeling zoals de sleuteloverdracht en zorgen wij ervoor dat u correct de eerste betaling van de huur ontvangt.

Wat kost deze verhuurbegeleiding van Huurhuisveiling.nl?
U betaald ons alleen contractkosten als wij daadwerkelijk u woning verhuren. De kosten zijn €49,-- incl. BTW.

Hoe kunt u uw woning of kamer aanmelden?
Stuur ons een email op info@huurhuisveiling.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het adres van de te verhuren woning/kamer, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

© 2017 - Huurhuisveiling.nl alle rechten voorbehouden
Developed by Part-IT